MYSTERY HOTEL
Sunday, November 3, 2013



5-Star Mystery Hotel deal presented by Groupon Malaysia


I love discounts. Groupon, Livingsocial, Mydeals and a lot more! Banyak sangat kalau nak sebut satu-satu. Nak senang, just check BigSale sebab website ni dia collect great daily deals in Malaysia ok. Easy peasy. Just search sajork apa yang berkenan di hati. Spa, hotels, and semua benda-benda yang tak beli pun takpe sebenarnya. Tapi sebab murah, there goes your money. Hahaha.

So ok, ini sah-sah bukan entry berbayar tapi I just want to show my excitement. Hehe. Haritu Groupon ada buat Mystery Hotel deal and for me it seems like a good deal, cumanya you never really know. Hotel jenis apa la yang kita duk nak booking ni in the first place! Hehe.

Tapi jangan risau, ada banyak je cara nak tau hotel apa. Google pun ada this search function where you can search by PICTURE! Hiks. So, apa lagi. Lepas dah tau Mystery Hotel ni adalah Thistle PD... Sepantas kilat la uols. 15 minutes je semua benda ni berlaku. Hahaha. Pantas. So my friend and I just paid RM90 each. How could I leave it there for that price kan.

And... We'll be going in January. Tak sabarnya. I have so many things to do for the next 4 months and yes Fida is counting days! Hehehe.

Last but not least, I really love good deals! Thats what I am all about! :)

Good night.


Labels: , ,



11:07 PM | 0 comments
Webmistress



Noor Rafidah Jacob
Fida Jacob
Selangor, MY
Chartered accountant
EY Tax Consultant
Kaplan Financial UK
IIUM Alumni
fidajacob@gmail.com

My Photo
For me to know, for you to find out



Media


UTUSAN (Citra Orang Muda)


HARIAN METRO


Featured in JOMJALAN.COM.MY


Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Awards ‘MIBTCA’(Winner of Malaysia International Tourism Fashion Blog)


Wishlist


LADAKH


KOMODO ISLAND

 
MOROCCO


NEW YORK


ICELAND

Korean Shooting Locations


 

INCHEON AIRPORT GUESTHOUSE (WILL IT SNOW FOR CHRISTMAS)
SHINDO ISLAND (FULL HOUSE)
PETITE FRANCE (SECRET GARDEN)
YONGPYONG SKI RESORT (WINTER SONATA)
YANGPYEONG ENGLISH VILLAGE (BOYS OVER FLOWERS)
BUKCHON HANOK VILLAGE (PERSONAL TASTE)
NAMI ISLAND (WINTER SONATA)


Footprints

SINGAPORE 23/12/2009
JEJU 29/03/2010
SEOUL 31/03/2010
KRABI 03/10/2010
KK 22/01/2011
MABUL 21/05/2011
SIPADAN 22/05/2011
BANDUNG 02/10/2011
BEIJING 20/01/2012
SEOUL 06/02/2012
KUCHING 17/02/2012
PARIS 26/04/2012
HOLLAND 30/04/2012
BRUSSELS 02/05/2012
ITALY 03/05/2012
UK 06/05/2012
PHUKET cancelled
REDANG cancelled
SINGAPORE 15/09/2012
P'HENTIAN 05/10/2012
VIETNAM 03/12/2012
SEOUL 23/01/2013
JAPAN 23/03/2013
JAKARTA 22/05/2013
BANDUNG 24/05/2013
DUBAI 14/09/2013
TURKEY 16/09/2013
SPAIN 21/09/2013
SWISS 24/09/2013
BALI 08/11/2013
JAKARTA 11/12/2013
BANDUNG 13/12/2013
UMRAH 23/01/2014
HK 13/02/2014
SHENZHEN 16/02/2014
MACAU 18/02/2014
UK 23/02/2014


Travelogue


BEIJING 2012


KOREA 2012
Day 1
Day 2 (Part 1)
Day 3 (Part 1)
Day 4
Day 5 (Part 1)
Day 5 (Part 2)
Day 6 (Part 1)
Day 7 (Part 1)


KUCHING 2012


PARIS 2012
Day 1 & Day 2 (Part 1)
Day 1 & Day 2 (Part 2)
Day 3 (Part 1)
Day 3 (Part 2)
Day 3 (Part 3)


AMSTERDAM 2012


BRUSSEL 2012


VENICE 2012


ROME 2012


SCOTLAND 2012


LONDON 2012


SINGAPORE 2012


PULAU PERHENTIAN 2012


HO CHI MINH 2012


SEOUL 2013


JAPAN 2013


JAKARTA 2013


BANDUNG 2013


DUBAI 2013


TURKEY 2013


BARCELONA 2013


SWISS 2013


BALI 2013


Rewind


Follow Me


Previous

TWO OF US - HONG KONG, MACAU & SHENZHEN?
SUNDAY FLOWERS
A SWEET ESCAPE
HARIAN METRO - JURNAL KEMBARA FIDA
KOSMO PERCUTIAN (KAWAN)KU
WORDLESS WEDNESDAY - JUST CAN'T GET ENOUGH OF... C...
SALAM AIDILADHA
HIKING IN SWITZERLAND #OOTD
(NOT SO) WORDLESS WEDNESDAY - HOT AIR BALLOON CAPP...
BARCELONA 2013


Label

Misc

CURRENTLY WATCHING

RUNNING MAN



SEHANGAT ASMARA

JUST
FINISHED



TENTANG DHIA

Music



Links

Facebook
Cari Forum
Soompi
Ockoala
Dramabeans
Rebel Souls
EY Malaysia

Credit

designer: Stephanie (kyuusho)
banner: sweetsugar

OLDER POSTS | NEWER POSTS