MY FRIEND'S WEDDING
Sunday, December 16, 2012


Halimatussa'diah Ilias & Haziq Roselan 

CONGRATULATIONS ON YOUR WEDDING!




White has long been accepted as the traditional color of the wedding dress and I honestly think white, cream, ivory, eggshells etc are just variations of white and one should choose the colour that suits you the most. But I always prefer white / ivory when there is lace involved :). Hehe. 

So kudos to Kudin for the beautiful wedding dress. Sangat gorgeous. Kudin ni pernah jadi Radzuan Radziwill's assistant. But now, I'm not sure if dia ni still working under Radzuan ke tidak. And the dress above was around 1k rental. Gulp. Hehe.  

Isn't she lovely? Cantik sangat lah Kak Ton ni. So slender and curvy too. I is jelly. Haha. So semalam Eton ni ajak semua flower girls and her bridesmaid pergi rumah cousin dia untuk tolong pakaikan baju. Hahaha. The dress was so tight and memang jenuh sangat nak pakaikan. Sobs. But we had fun. Hehe.

Masa masuk rumah cousin dia tu, mata memang tertumpu dekat decorations on the wall. Sebab banyak sangat paintings and potraits. Penuh dinding. Haha. Sekali ada gambar Imuda and his wife. Laaaa rupanya si Imuda tu adalah husband kepada cousin Eton ni ha. Ekeke. Tapi cantik la rumah dia. Rumah orang seni-seni ni kan. Susun atur perabot and all the paintings pun kena je. Modern and stylish. I is suka. And Imuda jugak la yang jadi emcee untuk majlis resepsi kat Bora Ombak malam tadi.

Oklah, malas nak cakap banyak. Sebab camera pun takde kat tangan malam tadi. We were on duty ok. So ni ada sikit gambar yang sempat di snap-snap masa hujung-hujung majlis guna handphone sajork. 


Family potrait



So gadis-gadis dulang and pengapit pun tak lepaskan peluang bergambar dengan retis yang sorang ni ekeke, Aishah Ilias. Dia ni tinggi sangat. Tu sebab dia bukak kasut. Hahahahahaha. Pun still, tinggi uols. 



Yours truly. Hehe. Ok ni memang tiru baju Scha sebab Kak Ton tu suruh tiru baju macam Scha. Lantak la, tak jadi sangat pun ni. Hahaha. Baju ni kain mermaid 3 panel and ada sikit lace patching dekat hujung lengan.



With my favorite travel partners. Ili (left) and Eyda (right). We'll be travelling together again, soon. Counting days and can't wait. Hehe.

Have a nice weekend everyone.


Labels:



2:43 PM | 7 comments
Webmistress



Noor Rafidah Jacob
Fida Jacob
Selangor, MY
Chartered accountant
EY Tax Consultant
Kaplan Financial UK
IIUM Alumni
fidajacob@gmail.com

My Photo
For me to know, for you to find out



Media


UTUSAN (Citra Orang Muda)


HARIAN METRO


Featured in JOMJALAN.COM.MY


Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Awards ‘MIBTCA’(Winner of Malaysia International Tourism Fashion Blog)


Wishlist


LADAKH


KOMODO ISLAND

 
MOROCCO


NEW YORK


ICELAND

Korean Shooting Locations


 

INCHEON AIRPORT GUESTHOUSE (WILL IT SNOW FOR CHRISTMAS)
SHINDO ISLAND (FULL HOUSE)
PETITE FRANCE (SECRET GARDEN)
YONGPYONG SKI RESORT (WINTER SONATA)
YANGPYEONG ENGLISH VILLAGE (BOYS OVER FLOWERS)
BUKCHON HANOK VILLAGE (PERSONAL TASTE)
NAMI ISLAND (WINTER SONATA)


Footprints

SINGAPORE 23/12/2009
JEJU 29/03/2010
SEOUL 31/03/2010
KRABI 03/10/2010
KK 22/01/2011
MABUL 21/05/2011
SIPADAN 22/05/2011
BANDUNG 02/10/2011
BEIJING 20/01/2012
SEOUL 06/02/2012
KUCHING 17/02/2012
PARIS 26/04/2012
HOLLAND 30/04/2012
BRUSSELS 02/05/2012
ITALY 03/05/2012
UK 06/05/2012
PHUKET cancelled
REDANG cancelled
SINGAPORE 15/09/2012
P'HENTIAN 05/10/2012
VIETNAM 03/12/2012
SEOUL 23/01/2013
JAPAN 23/03/2013
JAKARTA 22/05/2013
BANDUNG 24/05/2013
DUBAI 14/09/2013
TURKEY 16/09/2013
SPAIN 21/09/2013
SWISS 24/09/2013
BALI 08/11/2013
JAKARTA 11/12/2013
BANDUNG 13/12/2013
UMRAH 23/01/2014
HK 13/02/2014
SHENZHEN 16/02/2014
MACAU 18/02/2014
UK 23/02/2014


Travelogue


BEIJING 2012


KOREA 2012
Day 1
Day 2 (Part 1)
Day 3 (Part 1)
Day 4
Day 5 (Part 1)
Day 5 (Part 2)
Day 6 (Part 1)
Day 7 (Part 1)


KUCHING 2012


PARIS 2012
Day 1 & Day 2 (Part 1)
Day 1 & Day 2 (Part 2)
Day 3 (Part 1)
Day 3 (Part 2)
Day 3 (Part 3)


AMSTERDAM 2012


BRUSSEL 2012


VENICE 2012


ROME 2012


SCOTLAND 2012


LONDON 2012


SINGAPORE 2012


PULAU PERHENTIAN 2012


HO CHI MINH 2012


SEOUL 2013


JAPAN 2013


JAKARTA 2013


BANDUNG 2013


DUBAI 2013


TURKEY 2013


BARCELONA 2013


SWISS 2013


BALI 2013


Rewind


Follow Me


Previous

TIE THE KNOT
SHOOTING STARS - NAGAREBOSHI
WORDLESS WEDNESDAY - FIRING MY FIRST GUN!
I'M LUCKY TOO
FROM OZ WITH LOVE
ADA APA DENGAN... GANGNAM?
HOW TO CROSS THE ROAD IN VIETNAM?
WORDLESS WEDNESDAY - NOW IN VIETNAM
K BYE! I'M ON VACATION! :)
CERITA TENTANG KEHIDUPAN MANUSIA


Label

Misc

CURRENTLY WATCHING

RUNNING MAN



SEHANGAT ASMARA

JUST
FINISHED



TENTANG DHIA

Music



Links

Facebook
Cari Forum
Soompi
Ockoala
Dramabeans
Rebel Souls
EY Malaysia

Credit

designer: Stephanie (kyuusho)
banner: sweetsugar

OLDER POSTS | NEWER POSTS