MONDAY BLUES
Monday, March 11, 2013


Hehe Monday blues la uols. Kerja banyak pulak tu. Apa pun tak buat lagi. Confirm tak tidur la malam ni. Sobs. Bila duk belek-belek gambar award MITBCA tu nak send dekat my girlfriends yang datang teman hari tu, terjumpa la satu gambar ni. Hahahahaha.





"So kita nak posing macam mana nih?"

"Ko pegang je trofi tuh, kitorang nak buat konon-konon terkejut la ko menang"

Ekekeke. Maka jadi lah gambar atas ni. Hahaha. Hadoi. So sporting you girls I loike sangat-sangat. Gigih diorang ni semua balik kerja terus pergi KLCC siap bawak baju lagi nak tukar. Hehe. Thank you so much! Anggap je la Pida dah belanja makan malam tu bleh? Haha. 





So bila nak start stay up buat kerja office ni teringat zaman muda-muda dulu stay up dengan budak-budak atas ni study nak exam. Hehe. Kau kejut aku, aku kejut kau. Gitu konsep dia. Hmm rindu! :(

Boring working life~


Labels: , ,



12:42 AM | 11 comments
Webmistress



Noor Rafidah Jacob
Fida Jacob
Selangor, MY
Chartered accountant
EY Tax Consultant
Kaplan Financial UK
IIUM Alumni
fidajacob@gmail.com

My Photo
For me to know, for you to find out



Media


UTUSAN (Citra Orang Muda)


HARIAN METRO


Featured in JOMJALAN.COM.MY


Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Awards ‘MIBTCA’(Winner of Malaysia International Tourism Fashion Blog)


Wishlist


LADAKH


KOMODO ISLAND

 
MOROCCO


NEW YORK


ICELAND

Korean Shooting Locations


 

INCHEON AIRPORT GUESTHOUSE (WILL IT SNOW FOR CHRISTMAS)
SHINDO ISLAND (FULL HOUSE)
PETITE FRANCE (SECRET GARDEN)
YONGPYONG SKI RESORT (WINTER SONATA)
YANGPYEONG ENGLISH VILLAGE (BOYS OVER FLOWERS)
BUKCHON HANOK VILLAGE (PERSONAL TASTE)
NAMI ISLAND (WINTER SONATA)


Footprints

SINGAPORE 23/12/2009
JEJU 29/03/2010
SEOUL 31/03/2010
KRABI 03/10/2010
KK 22/01/2011
MABUL 21/05/2011
SIPADAN 22/05/2011
BANDUNG 02/10/2011
BEIJING 20/01/2012
SEOUL 06/02/2012
KUCHING 17/02/2012
PARIS 26/04/2012
HOLLAND 30/04/2012
BRUSSELS 02/05/2012
ITALY 03/05/2012
UK 06/05/2012
PHUKET cancelled
REDANG cancelled
SINGAPORE 15/09/2012
P'HENTIAN 05/10/2012
VIETNAM 03/12/2012
SEOUL 23/01/2013
JAPAN 23/03/2013
JAKARTA 22/05/2013
BANDUNG 24/05/2013
DUBAI 14/09/2013
TURKEY 16/09/2013
SPAIN 21/09/2013
SWISS 24/09/2013
BALI 08/11/2013
JAKARTA 11/12/2013
BANDUNG 13/12/2013
UMRAH 23/01/2014
HK 13/02/2014
SHENZHEN 16/02/2014
MACAU 18/02/2014
UK 23/02/2014


Travelogue


BEIJING 2012


KOREA 2012
Day 1
Day 2 (Part 1)
Day 3 (Part 1)
Day 4
Day 5 (Part 1)
Day 5 (Part 2)
Day 6 (Part 1)
Day 7 (Part 1)


KUCHING 2012


PARIS 2012
Day 1 & Day 2 (Part 1)
Day 1 & Day 2 (Part 2)
Day 3 (Part 1)
Day 3 (Part 2)
Day 3 (Part 3)


AMSTERDAM 2012


BRUSSEL 2012


VENICE 2012


ROME 2012


SCOTLAND 2012


LONDON 2012


SINGAPORE 2012


PULAU PERHENTIAN 2012


HO CHI MINH 2012


SEOUL 2013


JAPAN 2013


JAKARTA 2013


BANDUNG 2013


DUBAI 2013


TURKEY 2013


BARCELONA 2013


SWISS 2013


BALI 2013


Rewind


Follow Me


Previous

THAT WINTER, THE WIND BLOWS
THANK YOU!
WORDLESS WEDNESDAY - SNOW-CAPPED MOUNTAIN
KOREA GRAND SALE 2013 - PART II
A QUICK UPDATE
NEW CANDY PANTS & WEEKEND GETAWAY
WORDLESS WEDNESDAY - RED PHONE BOOTH
US AT KOREAN TRADITIONAL HOUSE
THE JOY OF SWIMMING
MINIATURE COLOSSEUM


Label

Misc

CURRENTLY WATCHING

RUNNING MAN



SEHANGAT ASMARA

JUST
FINISHED



TENTANG DHIA

Music



Links

Facebook
Cari Forum
Soompi
Ockoala
Dramabeans
Rebel Souls
EY Malaysia

Credit

designer: Stephanie (kyuusho)
banner: sweetsugar

OLDER POSTS | NEWER POSTS